Hjemmesiden er under opbygning!

 

Psykologerne

 

Psykologerne i Birkegade .. lige ved Sct. Hans Torv

 

Vi er 2 psykologer, som begge er autoriseret af psykolognævnet. Vi har 10 års samarbejde bag os og etablerede i 2001 Psykologerne i Birkegade. Vi er begge bredt efteruddannede, og kan derfor indgå i samarbejde om håndteringen af mange forskellige problemstillinger eller livsudfordringer.

 

Som psykologer finder vi det afgørende, at have et højt fagligt niveau og være i udvikling med egne personlige kvalifikationer. Vi vedligeholder og udvikler dette ved løbende at tage kurser og være i efteruddannelse og ved at være i supervision. Udover vort fælles faglige fundament, har vi hver især områder, hvor vi har udviklet særlig erfaring. Det gør os i stand til at yde hjælp i forhold til mange forskellige problemstillinger eller livsudfordringer.

 Vi har begge mulighed for at tage klienter, der er forsikret via deres egen forsikring eller arbejdspladsens sundhedsforsikring - også selvom vi ikke har overenskomst med Sygesikringen (ydernr.).

 

Som autoriserede psykologer er vi underlagt Psykologloven, som varetager klienternes interesser og beskytter psykologernes arbejde.

 

 

 

Psykologerne i Birkegade, Birkegade 9A, 2200 Kbh. N

E-mail: psykologerne@psyk-kbh.dk

Sanne Bræstrup Kirstein - tlf.: 2013 7972

Flemming Petersen - tlf.: 5176 7884

 

 

Autoriserede ved Psykolognævnet & Medlemmer af Dansk Psykologforening

www.psyk-kbh.dk © 2011

www.psyk-kbh.com